tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 
Onlangs hebben we het volledige netwerk van Klerks Technical Solutions & Services vervangen zodat deze weer helemaal up-to-date is. We zijn deze klus begonnen met het vervangen van de patchkast inclusief netwerkapparatuur. Daarnaast hebben we een nieuwe en snellere internet aansluiting geïnstalleerd, en hebben hierbij ook de kosten nog weter te reduceren. Vervolgens hebben we de server vervangen voor een Windows 2016 server, en hebben alle data en gebruikers hier naartoe gemigreerd. Ook hebben we een nieuwe werkplek toegevoegd en de bestaande werkplekken opnieuw geïnstalleerd. Tot slot hebben we de beveiliging gemaximaliseerd met een DNS relay server, die gekoppeld is met een aantal dynamische blacklists, voorzien van ruim 2.500.000 malafide websites. Bent u ook benieuwd wat K2B-Media voor uw netwerk kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Server migratie Durwen Benelux

zondag, 12 november 2017
De afgelopen dagen hebben we Durwen Benelux uit Drunen voorzien van een nieuwe server en netwerk apparatuur.Dit moment hebben tevens aangegrepen om een aantal trager geworden werkstations te voorzien van een nieuwe SSD harde schijf. Dit heeft gezorgd voor een aanzienlijke snelheidswinst waardoor ze nog een aantal jaar mee kunnen. Daarnaast hebben we de On-Premises Exchange omgeving volledig gemigreerd naar de cloud. En hebben we de active directory gekoppeld zodat gebruikersnamen en wachtwoorden nog altijd in één systeem te beheren zijn. Heeft u ook een verouderd computernetwerk en bent u benieuwd wat K2B-media voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Onlangs hebben we een geheel nieuw ICT netwerk binnen het nieuwe pand van een advocatenkantoor opgeleverd. Voor aanvang van de verbouwing hebben we samen met de klant de situatie en wensen besproken. Vervolgens hebben we de gehele aanleg van de fysieke ICT infrastructuur gecoördineerd, een nieuwe patchkast geplaatst en alle bekabeling vervangen zodat alle werkplekken voorzien zijn dubbele netwerkbekabeling.Hierdoor is elke VoIP telefoon en computer voorzien van een eigen stabiele gigabit ethernetlijn. Na de verbouwing hebben we de verhuizing begeleid en nazorg gepleegd zodat het advocatenkantoor direct na de verhuizing verder kon met de dagelijkse werkzaamheden.

Server migratie BMC

maandag, 07 augustus 2017
Deze zomermaand hebben we nuttig besteed om een volledige vernieuwing van het netwerk bij BMC machines door te voeren. Hierdoor is het overlast voor de gebruikers tot een minimum beperkt gebleven.De huidige server, welke ook door K2B-Media geleverd is, was inmiddels aan vervanging toe na ruim 7 jaar trouwe dienst.De Microsoft 2008 Small business Server is vervangen voor een Microsoft 2016 Essentials variant. Daarnaast zijn alle werkstations voorzien van een Windows 10 herinstallatie en is alle netwerkapparatuur vervangen. Alle mail is in de cloud geplaatst en om de beveiliging tot een maximum door te voeren word al het internetverkeer gecontroleerd op basis van actief onderhouden blacklists met ruim 2,5 miljoen adressen. Dit maakt het netwerk van BMC machines weer klaar voor de toekomst.
Samen met een klant hebben we een inventieve oplossing opgeleverd om vanuit een bosrijk gebied in Duitsland toch permanent internet op het bedrijfsnetwerk te voorzien.In een afgelegen gebied waar zich een kantoor en distributie centrum van een klant bevinden, was de wens om toch permanent internet beschikbaar te hebben. Dit om 24/7 order te kunnen verwerken vanuit het online ordersysteem. Daarnaast was het belangrijk dat orders vanuit het distributiecentrum uit de printer op het kantoor moesten kunnen rollen.K2B-Media heeft als oplossing voor deze vraag een mast met 4G antenne geplaatst voor het beschikbaar stellen van de vaste internet aansluiting. Hierin zijn maar liefst 4 simkaarten geplaatst, 2 voor het stapelen van bandbreedte en 2 dienen voor back-up. Door gebruik te maken van 2 verschillende providers met goede dekking hebben we de continuïteit gemaximaliseerd. Om de verbinding tussen het kantoor en distributiecentrum te realiseren hebben we een 5 Ghz straalverbinding over ca. 300 meter gerealiseerd door middel van 2 Wi-Fi straalantennes. Heeft u ook een uitdaging waarvoor u graag met een ICT specialist wilt sparren, neem dan contact met ons op.

Vragen of meer weten?

K2B-media