tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Op afstand of op locatie

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

4G internet verbinding en straalverbinding gerealiseerd

Samen met een klant hebben we een inventieve oplossing opgeleverd om vanuit een bosrijk gebied in Duitsland toch permanent internet op het bedrijfsnetwerk te voorzien.
In een afgelegen gebied waar zich een kantoor en distributie centrum van een klant bevinden, was de wens om toch permanent internet beschikbaar te hebben. Dit om 24/7 order te kunnen verwerken vanuit het online ordersysteem. Daarnaast was het belangrijk dat orders vanuit het distributiecentrum uit de printer op het kantoor moesten kunnen rollen.
K2B-Media heeft als oplossing voor deze vraag een mast met 4G antenne geplaatst voor het beschikbaar stellen van de vaste internet aansluiting. Hierin zijn maar liefst 4 simkaarten geplaatst, 2 voor het stapelen van bandbreedte en 2 dienen voor back-up. Door gebruik te maken van 2 verschillende providers met goede dekking hebben we de continuïteit gemaximaliseerd.
Om de verbinding tussen het kantoor en distributiecentrum te realiseren hebben we een 5 Ghz straalverbinding over ca. 300 meter gerealiseerd door middel van 2 Wi-Fi straalantennes.

Heeft u ook een uitdaging waarvoor u graag met een ICT specialist wilt sparren, neem dan contact met ons op.

Vragen of meer weten?

K2B-media