tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 

Binnen uw bedrijf of organisatie is het van groot belang dat automatisering een solide basis vormt voor het bedienen van uw bedrijfsprocessen. Het is dan ook noodzakelijk dat uw bedrijfsnetwerk optimaal presteert i.c.m. een goede beveiliging tegen malware-aanvallen.

K2B-Media inventariseert graag uw wensen en eisen, waarna we een passend nieuw netwerk of benodigde aanpassingen/verbeteringen op papier zullen uitwerken. In overleg zullen we vervolgens de aanbevelingen bespreken en beslissen over de beoogde aanpassingen.

Dankzij de opgebouwde expertise en de diversiteit aan praktijk realisaties van ons netwerkbeheer, treft u in K2B-Media een betrouwbare partij voor een duurzame en solide samenwerking. Sinds de oprichting van K2B-Media in 2005, begeleiden we diverse bedrijven, veelal uit het MKB segment met hun systeembeheer behoeften.

systeembeheer

In geval van werkzaamheden waarbij een eindgebruiker hinder zal ondervinden, zullen we in overleg met de klant, het onderhoud plannen.

Voor het waarborgen van de continuïteit hebben we ons met diverse partijen weten te binden middels officiële partner programma’s. Dit biedt voordelen zoals direct partner support, testomgevingen/testsystemen en garanties. Voorbeelden van partner partijen van K2B-Media zijn;

Microsoft, AVG antivirus, Backup assist, 3CX, Signet, Terra Computers, De Hosting Leverancier


Naast een serveromgeving op uw bedrijfslocatie is het ook mogelijk om uw servers onder te brengen binnen de datacenter omgeving van De Hosting Leverancier. Een groot voordeel hierbij is de high availability, die de totale netwerk redundancy met zich meebrengt. Daarnaast is netwerk toegang altijd op optimale snelheid door de diverse directe verbindingen met  verschillende internet knooppunten in Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in de kansen die er voor uw onderneming liggen op het gebied van automatisering, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ons voornaamste werkgebied voor het bieden systeembeheer is de regio Den Bosch, daarbij komen veel klanten uit:
Haarsteeg, Den Bosch, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Drunen, Heusden, Waalwijk.

Zelfs wanneer uw onderneming verder weg zit, kunnen we u van een goede dienstverlening voorzien, omdat veel van de server/computerproblemen en netwerk onderhoud op afstand verzorgd kan worden.

Vragen of meer weten?

K2B-media