tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 

K2B-Media verzorgt binnen verschillende facetten van de ICT diverse oplossingen, hieronder vindt u een greep uit de door ons opgeleverde werken.

Onlangs hebben we het volledige netwerk van Klerks Technical Solutions & Services vervangen zodat deze weer helemaal up-to-date is. We zijn deze klus begonnen met het vervangen van de patchkast inclusief netwerkapparatuur. Daarnaast hebben we een nieuwe en snellere internet aansluiting geïnstalleerd, en hebben hierbij ook de kosten nog weter te reduceren. Vervolgens hebben we de server vervangen voor een Windows 2016 server, en hebben alle data en gebruikers hier naartoe gemigreerd. Ook hebben we een nieuwe werkplek toegevoegd en de bestaande werkplekken opnieuw geïnstalleerd. Tot slot hebben we de beveiliging gemaximaliseerd met een DNS relay server, die gekoppeld is met een aantal dynamische blacklists, voorzien van ruim 2.500.000 malafide websites. Bent u ook benieuwd wat K2B-Media voor uw netwerk kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
De nieuwe website van CKB Kunststof Installatiebouw is deze week gelanceerd. Het bedrijf uit Boxtel is gespecialiseerd in de engineering en het fabriceren van installaties uit thermoplastische kunststoffen voor kleine en grote organisaties. De oude website was vele jaren geleden ontwikkeld en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. De nieuwe website is volledig responsive, gebouwd op Joomla 3.12 en wordt geheel zelfstandig onderhouden en voorzien van nieuwe teksten en fotomateriaal. Heeft u ook interesse in een nieuwe website? We denken graag met u mee!

Website K2B-Media vernieuwd

maandag, 29 oktober 2018
De lancering van de nieuwe website van K2B-Media stond al langere tijd op de planning. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. De verouderde site heeft plaats gemaakt voor een geheel nieuw ontwikkelde responsive website. Deze maakt gebruik van de laatste versie van Joomla! CMS en is weer helemaal toekomstbestendig. Het onderdeel nieuws heeft plaatsgemaakt voor de blog waar we u zullen updaten vaan nieuwtjes rondom K2B-Media en ICT-nieuws in het algemeen. Ook is hierin het portfolio verweven, waarin we projecten uit onze 4 pijlers zullen presenteren. Bent u ook benieuwd wat K2B-Media voor uw nieuwe website kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe website voor Kix Heusden

zaterdag, 18 augustus 2018
De website van dansschool Kix uit Heusden was na een aantal jaar weer toe aan een nieuw, fris ontwerp en een modernisering van de techniek. Op basis van de huidige website is een testomgeving opgezet waarin een nieuwe versie van Joomla! CMS is geinstalleerd en ingericht. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het omzetten van het ontwerp naar een responsive template.  Het resultaat is een informatieve wesite waarbij beeldmateriaal een prominente plaats inneemt. De website is hiermee weer toekomstbestendig en gereed voor de Joomla! 4.x update die dit najaar verwacht wordt. Wilt u ook een vernieuwing van uw huidige website , neem vrijblijvend contact met ons op.  
Vandaag hebben we de nieuwe website van De Hosting Leverancier opgeleverd. De website is hiermee weer helemaal voorzien van de nieuwste technieken en tevens volledig geschikt voor het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Naast veel informatie bevat de website een volledig geautomatiseerd bestelformulier voor het registreren van domeinnamen, aanvragen van hosting, SSL certificaten en andere hosting gerelateerd diensten.Het systeem draait op de nieuwste versie van Joomla! CMS en is geschikt gemaakt voor verdere update naar Joomla! versie 4.0.Voor meer informatie over het open source Joomla! CMS kijk op https://www.joomla.org Bent u ook op zoek naar een website of webwinkel, neem dan nu contact met ons op.
Voor De Hosting Leverancier hebben we in aanloop naar de nieuwe website eerst het logo en de huisstijl opgeleverd. 

Campagnemateriaal DMP Heusden ontwikkeld

woensdag, 31 januari 2018
Ter ondersteuning van de verkiezingscampagne van DMP Heusden hebben we divers materiaal ontworpen en leveren. Hierbij hebben we zowel de online als offline media mogen verzorgen. Denk hierbij aan zaken als spandoeken, posters, flyers en relatiegeschenken.
De afgelopen maanden zijn we samen met Salud foodgroup uit Oosterhout druk geweest met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. We zijn van scratch af aan begonnen met een geheel nieuwe website gebaseerd op het Joomla! CMS en de nieuwe huisstijl. Hierbij hebben enkel de bestaande content van bijvoorbeeld de productinformatie van de oude site gemigreerd naar de nieuwe omgeving.Belangrijke punten van de nieuwe website zijn o.a. dat het beeldmateriaal goed tot uiting komt, dat de website op alle mogelijke schermformaten goed te gebruiken is, en dat het onderhouden van de content geheel door de marketing afdeling kan worden gedaan.Doordat we bij het inrichten van het CMS gebruik hebben gemaakt van een duidelijke structuur en de juiste speciale velden, wordt de content binnen de website op de juiste positie(s) getoond. Hierdoor is de tijd voor het beheer van de content tot een minimum beperkt.

Server migratie Durwen Benelux

zondag, 12 november 2017
De afgelopen dagen hebben we Durwen Benelux uit Drunen voorzien van een nieuwe server en netwerk apparatuur.Dit moment hebben tevens aangegrepen om een aantal trager geworden werkstations te voorzien van een nieuwe SSD harde schijf. Dit heeft gezorgd voor een aanzienlijke snelheidswinst waardoor ze nog een aantal jaar mee kunnen. Daarnaast hebben we de On-Premises Exchange omgeving volledig gemigreerd naar de cloud. En hebben we de active directory gekoppeld zodat gebruikersnamen en wachtwoorden nog altijd in één systeem te beheren zijn. Heeft u ook een verouderd computernetwerk en bent u benieuwd wat K2B-media voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Onlangs hebben we een geheel nieuw ICT netwerk binnen het nieuwe pand van een advocatenkantoor opgeleverd. Voor aanvang van de verbouwing hebben we samen met de klant de situatie en wensen besproken. Vervolgens hebben we de gehele aanleg van de fysieke ICT infrastructuur gecoördineerd, een nieuwe patchkast geplaatst en alle bekabeling vervangen zodat alle werkplekken voorzien zijn dubbele netwerkbekabeling.Hierdoor is elke VoIP telefoon en computer voorzien van een eigen stabiele gigabit ethernetlijn. Na de verbouwing hebben we de verhuizing begeleid en nazorg gepleegd zodat het advocatenkantoor direct na de verhuizing verder kon met de dagelijkse werkzaamheden.

Server migratie BMC

maandag, 07 augustus 2017
Deze zomermaand hebben we nuttig besteed om een volledige vernieuwing van het netwerk bij BMC machines door te voeren. Hierdoor is het overlast voor de gebruikers tot een minimum beperkt gebleven.De huidige server, welke ook door K2B-Media geleverd is, was inmiddels aan vervanging toe na ruim 7 jaar trouwe dienst.De Microsoft 2008 Small business Server is vervangen voor een Microsoft 2016 Essentials variant. Daarnaast zijn alle werkstations voorzien van een Windows 10 herinstallatie en is alle netwerkapparatuur vervangen. Alle mail is in de cloud geplaatst en om de beveiliging tot een maximum door te voeren word al het internetverkeer gecontroleerd op basis van actief onderhouden blacklists met ruim 2,5 miljoen adressen. Dit maakt het netwerk van BMC machines weer klaar voor de toekomst.
Voor de professioneel schaatster Floor van den Brandt uit Haarsteeg hebben we divererse sponsor uitingen mogen verzorgen.

Vragen of meer weten?

K2B-media