tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Netwerkbeheer

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

K2B-Media ontwerpt, ontwikkelt en beheert websites en applicaties op maat. In de jarenlange ervaring hebben we inmiddels een breed en divers portfolio weten op te bouwen en gaan we graag de uitdaging aan om ook úw wensen te vertalen naar een professioneel hoogwaardig en representatief product.

Vandaag de dag is het praktisch noodzakelijk om uw activiteiten te presenteren op de online media. Of het nu gaat om een informatieve website, een complete web shop of maatwerk applicatie.

In de afgelopen jaren hebben we ruimschoots ervaring opgedaan en als geen ander ondervonden, hoe de techniek een vlucht heeft genomen. De trends van de afgelopen jaren zijn natuurlijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social media (koppeling met platformen als Twitter, facebook en linkedIn).

websites en applicaties

Inmiddels hebben we een breed scala aan opdrachten opgeleverd met uiteenlopende opdrachtgevers van particulieren, ZZP-ers en non-profit partijen tot aan MKB en Overheidsinstanties.

Laat u ook inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze mensen zullen samen met u de mogelijkheden bespreken voor de implementatie van een nieuw, of het bijwerken van een bestaand product.  

Vragen of meer weten?

K2B-media