tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Alles onder één dak

Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe website met huisstijl, of het (technisch) uitwerken en aanleggen van een computernetwerk.

 

Loopt uw computer vast of is deze traag geworden, heeft u problemen met uw internetverbinding, een virus of andere ongewenste malware?
Neem dan contact met ons op om uw thuisnetwerk weer in orde te laten maken, onze gediplomeerde medewerkers staan graag voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor al uw computervragen, of het nu gaat over een draadloos netwerk, het maken van een back-up of het opschonen van uw pc.
K2B-Media is er om al deze ICT problemen uit handen te nemen. Door onze flexibele houding en is er vaak op korte termijn tijd  om een afspraak met u in te plannen voor het oplossen van uw computer problemen.

computerhulp


Hulp op afstand
Tevens is het mogelijk dat K2B-media uw computer, laptop of server op afstand overneemt en uw storing op afstand oplost. Deze verbinding wordt gerealiseerd op basis van Teamviewer en voldoet aan alle hedendaagse beveiligingseissen. Deze service kan door zowel particulieren als het MKB door heel Nederland gebruikt worden.

Ons werkgebied voor computerhulp aan huis is voornamelijk in de regio Den Bosch, zoals:
Haarsteeg, Den Bosch, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Drunen & Heusden

Onder het kopje tarieven kunt u de voorrijkosten voor uw adres of postcode berekenen.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om bij problemen uw computer op een afstand over te nemen en zo uw problemen snel op te lossen.

Vragen of meer weten?

K2B-media