tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Alles onder één dak

Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe website met huisstijl, of het (technisch) uitwerken en aanleggen van een computernetwerk.

 

K2B-Media heeft sinds de oprichting in 2005 diverse partners aan zich weten te binden.
Hierdoor kan K2B-Media optimaal inspringen op vrijwel alle vragen op ICT gebied om een zo optimaal mogelijk product te verzorgen.

3CX IP Telefooncentrale is een software gebaseerde VoIP telefooncentrale die de traditionele hardware telefooncentrale vervangt.

https://www.3cx.nl

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Alcadis distribueert en ondersteund merken als Ruckus, EnGenius en Xclaim.

https://www.alcadis.nl

AVG is opgericht in 1991 met het oogmerk mensen over de hele wereld te beschermen met behulp van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën.

https://www.avg.com

BackupAssist is specifiek ontworpen voor kleine en middelgrote organisaties. Het is zeer eenvoudig te gebruiken zonder de complexiteit van de traditionele backup pakketten, welke vaak ontworpen zijn voor de grotere bedrijven met hun eigen IT-afdeling.

https://www.backupassist.com

Data Recovery Nederland hersteld data van alle media, alle merken en alle besturingssystemen. Met een slagingskans van 95% beschik je voor je het weet, weer over jouw waardevolle data.

https://www.datarecoverynederland.nl

Met webhosting van "De Hosting Leverancier" bent u verzekerd van professionele webhosting tegen een zeer scherp tarief.

https://www.dehostingleverancier.nl

Het Inserve ticketsysteem heeft alle functies die je van een IT Service Management tool kan verwachten. Behandelaars, eerstelijns / tweedelijns, categorieën, notities, e-mail integratie, extra velden, zijn een aantal voorbeelden.

https://www.inserve.nl 

Microsoft werd in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen en is uitgegroeid tot het grootste technologiebedrijf ter wereld.

https://www.microsoft.com

Sinds 1994 is SIGNET dé internet Service en VoIP Provider voor de zakelijke markt.

https://www.signet.nl

TeamViewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet. Inmiddels is TeamViewer meer dan 100.000.000 keer geïnstalleerd in meer dan 200 landen en is de software in 30 verschillende talen beschikbaar.

https://www.teamviewer.com

Sinds het ontstaan in 1880 is de Technische Unie uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland.

https://www.technischeunie.nl

Terra Computers is een toonaangevend Duits computermerk op de gehele Europese markt. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland waar Terra-systemen met "Deutsche Gründlichkeit" worden gebouwd.

http://www.terracomputers.nl

Sinds 2005 ontwikkelt WeFact een online administratie- en facturatiesysteem. WeFact onderscheidt zich door de goede werking, het systeem is makkelijk te begrijpen en bovendien is het volledig Nederlandstalig.

https://www.wefact.nl

WORTMANN AG is een grote hard- en softwareleverancier uit Duitsland. Met een magazijnoppervlak 20.000 m2, is een snelle levering gegarandeerd.

https://www.wortmann.de

Vragen of meer weten?

K2B-media