tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 
De nieuwe website van CKB Kunststof Installatiebouw is deze week gelanceerd. Het bedrijf uit Boxtel is gespecialiseerd in de engineering en het fabriceren van installaties uit thermoplastische kunststoffen voor kleine en grote organisaties. De oude website was vele jaren geleden ontwikkeld en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. De nieuwe website is volledig responsive, gebouwd op Joomla 3.12 en wordt geheel zelfstandig onderhouden en voorzien van nieuwe teksten en fotomateriaal. Heeft u ook interesse in een nieuwe website? We denken graag met u mee!

Website K2B-Media vernieuwd

maandag, 29 oktober 2018
De lancering van de nieuwe website van K2B-Media stond al langere tijd op de planning. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. De verouderde site heeft plaats gemaakt voor een geheel nieuw ontwikkelde responsive website. Deze maakt gebruik van de laatste versie van Joomla! CMS en is weer helemaal toekomstbestendig. Het onderdeel nieuws heeft plaatsgemaakt voor de blog waar we u zullen updaten vaan nieuwtjes rondom K2B-Media en ICT-nieuws in het algemeen. Ook is hierin het portfolio verweven, waarin we projecten uit onze 4 pijlers zullen presenteren. Bent u ook benieuwd wat K2B-Media voor uw nieuwe website kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe website voor Kix Heusden

zaterdag, 18 augustus 2018
De website van dansschool Kix uit Heusden was na een aantal jaar weer toe aan een nieuw, fris ontwerp en een modernisering van de techniek. Op basis van de huidige website is een testomgeving opgezet waarin een nieuwe versie van Joomla! CMS is geinstalleerd en ingericht. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het omzetten van het ontwerp naar een responsive template.  Het resultaat is een informatieve wesite waarbij beeldmateriaal een prominente plaats inneemt. De website is hiermee weer toekomstbestendig en gereed voor de Joomla! 4.x update die dit najaar verwacht wordt. Wilt u ook een vernieuwing van uw huidige website , neem vrijblijvend contact met ons op.  
Vandaag hebben we de nieuwe website van De Hosting Leverancier opgeleverd. De website is hiermee weer helemaal voorzien van de nieuwste technieken en tevens volledig geschikt voor het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Naast veel informatie bevat de website een volledig geautomatiseerd bestelformulier voor het registreren van domeinnamen, aanvragen van hosting, SSL certificaten en andere hosting gerelateerd diensten.Het systeem draait op de nieuwste versie van Joomla! CMS en is geschikt gemaakt voor verdere update naar Joomla! versie 4.0.Voor meer informatie over het open source Joomla! CMS kijk op https://www.joomla.org Bent u ook op zoek naar een website of webwinkel, neem dan nu contact met ons op.
De afgelopen maanden zijn we samen met Salud foodgroup uit Oosterhout druk geweest met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. We zijn van scratch af aan begonnen met een geheel nieuwe website gebaseerd op het Joomla! CMS en de nieuwe huisstijl. Hierbij hebben enkel de bestaande content van bijvoorbeeld de productinformatie van de oude site gemigreerd naar de nieuwe omgeving.Belangrijke punten van de nieuwe website zijn o.a. dat het beeldmateriaal goed tot uiting komt, dat de website op alle mogelijke schermformaten goed te gebruiken is, en dat het onderhouden van de content geheel door de marketing afdeling kan worden gedaan.Doordat we bij het inrichten van het CMS gebruik hebben gemaakt van een duidelijke structuur en de juiste speciale velden, wordt de content binnen de website op de juiste positie(s) getoond. Hierdoor is de tijd voor het beheer van de content tot een minimum beperkt.

Vragen of meer weten?

K2B-media