tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Op afstand of op locatie

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 
Deze week hebben wij de nieuwe website van hotel & restaurant In den Verdwaalde Koogel uit Heusden vesting opgeleverd. De oude site was na een aantal jaren trouwe dienst niet meer van deze tijd en de wens was om deze in een geheel nieuw jasje te steken. Met de komst van de nieuwe website is de techniek weer helemaal van deze tijd door en de responsive lay-out ook volledig functioneel op mobiele apparaten.Op moment van schrijven is de website enkel in het Nederlands uitgevoerd, maar de voorbereidingen zijn getroffen om deze ook in het Duits en Engels te tonen, zodra de teksten hiervoor gereed zijn worden deze functies geactiveerd. “In den Verdwaalde Koogel” is een gezellig hotel gelegen in het oude centrum van de vesting Heusden in een sfeervol en monumentaal pand dat dateert van 1620.   Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die K2B-Media ook voor uw bedrijf kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.   Neem een kijkje op https://www.koogel.nl/

Nieuwe website HAWKING STI uit Vught

vrijdag, 31 januari 2020
Vandaag is de nieuwe website van HAWKING STI gelanceerd. HAWKING STI levert complete installaties of delen ervan voor de oppervlaktetechniek en is gevestigd in Vught. De website is voorzien van een uniek ontwerp op maat, is voorbereid voor het toevoegen van meerdere talen en binnen het Joomla! CMS opgebouwd. Hierdoor kan de klant zelf zorgen voor het beheren van de teksten en aanpassingen doorvoeren.   Neem een kijkje op de website van Hawking STI: https://www.hawkingsti.eu/   Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u op website gebied kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.
Vandaag lanceren we de website van het toegangscontrolesysteem van CardAccess. CardAccess biedt hoogwaardige toegangscontrole op maat met een optimale betrouwbaarheid en een bewezen lange termijnoplossing (bijzonder duurzaam en met een unieke 10 jaar garantie). Het toegangscontrolesysteem van CardAccess is modulair uitbreidbaar en biedt verregaande integratiemogelijkheden met andere beveiligingssystemen. Deze informatieve website welke wij in opdracht van Aras ontwikkeld hebben is volledig responsive en opgebouwd op het Joomla CMS platform.    Neem hier een kijkje op de webstie: https://www.cardaccess.nl/   Heeft u ook interesse in een nieuwe website? We denken graag met u mee!
De nieuwe website van CKB Kunststof Installatiebouw is deze week gelanceerd. Het bedrijf uit Boxtel is gespecialiseerd in de engineering en het fabriceren van installaties uit thermoplastische kunststoffen voor kleine en grote organisaties. De oude website was vele jaren geleden ontwikkeld en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. De nieuwe website is volledig responsive, gebouwd op Joomla 3.12 en wordt geheel zelfstandig onderhouden en voorzien van nieuwe teksten en fotomateriaal. Heeft u ook interesse in een nieuwe website? We denken graag met u mee!

Nieuwe website voor Kix Heusden

zaterdag, 18 augustus 2018
De website van dansschool Kix uit Heusden was na een aantal jaar weer toe aan een nieuw, fris ontwerp en een modernisering van de techniek. Op basis van de huidige website is een testomgeving opgezet waarin een nieuwe versie van Joomla! CMS is geinstalleerd en ingericht. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het omzetten van het ontwerp naar een responsive template.  Het resultaat is een informatieve wesite waarbij beeldmateriaal een prominente plaats inneemt. De website is hiermee weer toekomstbestendig en gereed voor de Joomla! 4.x update die dit najaar verwacht wordt. Wilt u ook een vernieuwing van uw huidige website , neem vrijblijvend contact met ons op.  
Vandaag hebben we de nieuwe website van De Hosting Leverancier opgeleverd. De website is hiermee weer helemaal voorzien van de nieuwste technieken en tevens volledig geschikt voor het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Naast veel informatie bevat de website een volledig geautomatiseerd bestelformulier voor het registreren van domeinnamen, aanvragen van hosting, SSL certificaten en andere hosting gerelateerd diensten.Het systeem draait op de nieuwste versie van Joomla! CMS en is geschikt gemaakt voor verdere update naar Joomla! versie 4.0.Voor meer informatie over het open source Joomla! CMS kijk op https://www.joomla.org Bent u ook op zoek naar een website of webwinkel, neem dan nu contact met ons op.
De afgelopen maanden zijn we samen met Salud foodgroup uit Oosterhout druk geweest met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. We zijn van scratch af aan begonnen met een geheel nieuwe website gebaseerd op het Joomla! CMS en de nieuwe huisstijl. Hierbij hebben enkel de bestaande content van bijvoorbeeld de productinformatie van de oude site gemigreerd naar de nieuwe omgeving.Belangrijke punten van de nieuwe website zijn o.a. dat het beeldmateriaal goed tot uiting komt, dat de website op alle mogelijke schermformaten goed te gebruiken is, en dat het onderhouden van de content geheel door de marketing afdeling kan worden gedaan.Doordat we bij het inrichten van het CMS gebruik hebben gemaakt van een duidelijke structuur en de juiste speciale velden, wordt de content binnen de website op de juiste positie(s) getoond. Hierdoor is de tijd voor het beheer van de content tot een minimum beperkt.

Vragen of meer weten?

K2B-media