tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Op afstand of op locatie

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 
Voor De Hosting Leverancier hebben we in aanloop naar de nieuwe website eerst het logo en de huisstijl opgeleverd. 

Campagnemateriaal DMP Heusden ontwikkeld

woensdag, 31 januari 2018
Ter ondersteuning van de verkiezingscampagne van DMP Heusden hebben we divers materiaal ontworpen en leveren. Hierbij hebben we zowel de online als offline media mogen verzorgen. Denk hierbij aan zaken als spandoeken, posters, flyers en relatiegeschenken.
Voor de professioneel schaatster Floor van den Brandt uit Haarsteeg hebben we divererse sponsor uitingen mogen verzorgen.
Naast ons eigen logo, worden we regelmatig gevraagd naar de mogelijkheden voor het onwikkelen van een logo, vaak ik combinatie met een website en een later stadium ook drukwerk. In de afgelopen periode hebben wij onder andere deze logo's ontworpen.
Voor het project thuisbackup hebben we in combinatie met het 10 jarig bestaan een huis aan huis flyer ontworpen en gedrukt.

Complete huisstijl mijnlabtest.nl geleverd

donderdag, 11 februari 2016
Voor het bedrijf mijnlabtest.nl hebben we naast de website en het logo ook diverse zaken voor de huisstijl mogen leveren. Voorbeelden hiervan zijn brochures, flyers, beursmateriaal, briefpapier en posters.

Huisstijl Zelfzorghulpmiddel opgeleverd

donderdag, 26 maart 2015
Vandaag hebben we een volledig nieuwe huisstijl opgeleverd van zelfzorghulpmiddel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van passende oplossingen voor minder valide mensen. Naast het logo en de website hebben we ook de mogen flyers ontwerpen.

Vragen of meer weten?

K2B-media