tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Alles onder één dak

Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe website met huisstijl, of het (technisch) uitwerken en aanleggen van een computernetwerk.

 
De nieuwe website van CKB Kunststof Installatiebouw is deze week gelanceerd. Het bedrijf uit Boxtel is gespecialiseerd in de engineering en het fabriceren van installaties uit thermoplastische kunststoffen voor kleine en grote organisaties. De oude website was vele jaren geleden ontwikkeld en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. De nieuwe website is volledig responsive, gebouwd op Joomla 3.12 en wordt geheel zelfstandig onderhouden en voorzien van nieuwe teksten en fotomateriaal. Heeft u ook interesse in een nieuwe website? We denken graag met u mee!

Nieuwe website voor Kix Heusden

zaterdag, 18 augustus 2018
De website van dansschool Kix uit Heusden was na een aantal jaar weer toe aan een nieuw, fris ontwerp en een modernisering van de techniek. Op basis van de huidige website is een testomgeving opgezet waarin een nieuwe versie van Joomla! CMS is geinstalleerd en ingericht. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het omzetten van het ontwerp naar een responsive template.  Het resultaat is een informatieve wesite waarbij beeldmateriaal een prominente plaats inneemt. De website is hiermee weer toekomstbestendig en gereed voor de Joomla! 4.x update die dit najaar verwacht wordt. Wilt u ook een vernieuwing van uw huidige website , neem vrijblijvend contact met ons op.  
Vandaag hebben we de nieuwe website van De Hosting Leverancier opgeleverd. De website is hiermee weer helemaal voorzien van de nieuwste technieken en tevens volledig geschikt voor het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Naast veel informatie bevat de website een volledig geautomatiseerd bestelformulier voor het registreren van domeinnamen, aanvragen van hosting, SSL certificaten en andere hosting gerelateerd diensten.Het systeem draait op de nieuwste versie van Joomla! CMS en is geschikt gemaakt voor verdere update naar Joomla! versie 4.0.Voor meer informatie over het open source Joomla! CMS kijk op https://www.joomla.org Bent u ook op zoek naar een website of webwinkel, neem dan nu contact met ons op.
Voor De Hosting Leverancier hebben we in aanloop naar de nieuwe website eerst het logo en de huisstijl opgeleverd. 

Campagnemateriaal DMP Heusden ontwikkeld

woensdag, 31 januari 2018
Ter ondersteuning van de verkiezingscampagne van DMP Heusden hebben we divers materiaal ontworpen en leveren. Hierbij hebben we zowel de online als offline media mogen verzorgen. Denk hierbij aan zaken als spandoeken, posters, flyers en relatiegeschenken.
De afgelopen maanden zijn we samen met Salud foodgroup uit Oosterhout druk geweest met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. We zijn van scratch af aan begonnen met een geheel nieuwe website gebaseerd op het Joomla! CMS en de nieuwe huisstijl. Hierbij hebben enkel de bestaande content van bijvoorbeeld de productinformatie van de oude site gemigreerd naar de nieuwe omgeving.Belangrijke punten van de nieuwe website zijn o.a. dat het beeldmateriaal goed tot uiting komt, dat de website op alle mogelijke schermformaten goed te gebruiken is, en dat het onderhouden van de content geheel door de marketing afdeling kan worden gedaan.Doordat we bij het inrichten van het CMS gebruik hebben gemaakt van een duidelijke structuur en de juiste speciale velden, wordt de content binnen de website op de juiste positie(s) getoond. Hierdoor is de tijd voor het beheer van de content tot een minimum beperkt.
Voor de professioneel schaatster Floor van den Brandt uit Haarsteeg hebben we divererse sponsor uitingen mogen verzorgen.
Naast ons eigen logo, worden we regelmatig gevraagd naar de mogelijkheden voor het onwikkelen van een logo, vaak ik combinatie met een website en een later stadium ook drukwerk. In de afgelopen periode hebben wij onder andere deze logo's ontworpen.
Voor het project thuisbackup hebben we in combinatie met het 10 jarig bestaan een huis aan huis flyer ontworpen en gedrukt.

Complete huisstijl mijnlabtest.nl geleverd

donderdag, 11 februari 2016
Voor het bedrijf mijnlabtest.nl hebben we naast de website en het logo ook diverse zaken voor de huisstijl mogen leveren. Voorbeelden hiervan zijn brochures, flyers, beursmateriaal, briefpapier en posters.

Huisstijl Zelfzorghulpmiddel opgeleverd

donderdag, 26 maart 2015
Vandaag hebben we een volledig nieuwe huisstijl opgeleverd van zelfzorghulpmiddel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van passende oplossingen voor minder valide mensen. Naast het logo en de website hebben we ook de mogen flyers ontwerpen.

Vragen of meer weten?

K2B-media