tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Alles onder één dak

Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe website met huisstijl, of het (technisch) uitwerken en aanleggen van een computernetwerk.

 

In 2009 presenteerde het CBS een rapport waaruit bleek dat bijna driekwart van de internetgebruikers in Nederland online aankopen doet, een grote groep potentiële klanten dus.

Het gebruik van een webshop biedt ook nog de volgende voordelen:

Internet als (extra) verkoopkanaal
Verkoopt u producten en wilt u een extra verkoopkanaal aanboren? Of bent u van plan om een eigen winkel te beginnen? Dan is het internet bij uitstek een mogelijkheid om uw producten aan de man te brengen. K2B-Media verzorgt complete webshops, waarmee u uw producten aanbiedt aan een miljoenenpubliek.

Geringe operationele kosten
Door het gebruik van een webshop, kunt u uw klanten een volwaardige shopervaring bieden terwijl de operationele kosten zeer gering blijven. De geringe kosten worden gerealiseerd doordat veel handelingen standaard geautomatiseerd worden, te denken valt aan de afhandeling van betalingen, voorraadbeheer of eenvoudige communicatie met uw klanten. Daarnaast hoeft uw winkel niet gevestigd te zijn in een duur winkelpand.

Uitgebreid assortiment
Met een webshop is het eenvoudiger om veel producten aan te bieden omdat niet elk product op voorraad hoeft te zijn. Er kan gewerkt worden met partners die direct of indirect de producten aan uw klanten leveren.

Automatische statistieken
Uw webshop software houdt automatisch statistieken bij over de verkopen in uw winkel. Daarnaast kan bijvoorbeeld een applicatie als Google Analytics er voor zorgen dat ook uw bezoekers volledig in kaart gebracht worden. Deze informatie wordt automatisch bijgehouden en biedt u een belangrijke bron van informatie.

24 uur per dag open
Uw klanten kunnen dag en nacht bij u terecht voor het doen van aankopen. Omdat alle processen zijn geautomatiseerd kunnen uw klanten te allen tijde een product uitzoeken, gegevens achterlaten en betaling in orde maken.

Vragen of meer weten?

K2B-media