tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Netwerkbeheer

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

K2B-Media / De Hosting Leverancier biedt online werkplekken op maat aan. Deze online werkplekken, ook wel Flexwerken, Cloud Werken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud werkplek genoemd wordt geheel naar uw wensen en eisen ingericht. 

Vervolgens kunnen u en uw medewerkers veilig en vertrouwd vanuit de hele wereld bij het eigen bureaublad, met de vertrouwde programma’s en bestanden. 

Veilig

Onze krachtige servers nemen de functie van uw huidige pc over wat er voor zorgt dat u op uw kantoor slechts een simpele, energiezuinige en stille computer nodig heeft. Uw data staat veilig en altijd beschikbaar in een Nederlands datacenter. Uw data wordt vervolgens ook nog eens dagelijks naar een 2e Nederlands datacenter geback-upt zodat u zelfs in geval van de grootste calamiteiten verzekerd bent van een veilige data opslag.

Flexibel en kostenbesparend

Online werken is volledig schaalbaar en goedkoop in beheer, daarnaast heeft u geen grote initiële investeringen voor de aanschaf van dure server(s) en bijbehorende Licenties bij u op kantoor. Per maand kunt u flexibel het aantal gebruikers naar boven of naar beneden bijstellen.

Voor een vast bedrag per maand, verzorgen wij het volledige onderhoud, de licenties, een uitgebreide back-up en gebruikersbeheer oplossing in de cloud.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie betreffende onze online werkplek oplossng.  

Tevreden klanten gingen u voor

Wat wij zoal voor u kunnen betekenen

Vragen of meer weten?

K2B-media