tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Op afstand of op locatie

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

Nieuw monitoring systeem in gebruik genomen

monitoringK2B-Media is continu bezig om de service te blijven verbeteren en hebben hiervoor dit keer een nieuw monitoring systeem geïnstalleerd. Tot heden hielden wij jullie servers en back-up apparatuur in de gaten via ons oude monitoring systeem.

Met de komst van de nieuwe software kunnen we veel gedetailleerdere informatie monitoren en veel meer verschillende apparaten, zoals;

  • Routers;
  • Modems;
  • Printers;
  • Switches
  • Accespoints.

Met de informatie uit de servers en back-up apparatuur hebben we in het verleden al veel storingen kunnen voorkomen en tijdig kunnen ingrijpen bij een dreigend probleem. Dit heeft dan ook geresulteerd in veel minder server en back-up gerelateerde storingen met alle gevolgen van dien.

Met de komst van de nieuwe software met uitgebreidere mogelijkheden zijn wij van mening dat we deze service verder kunnen verbeteren, door de router (de spil in het netwerk en verkeer met het internet) ook te gaan monitoren. Met deze uitbreiding kunnen we zaken als dataverkeer over de verschillende poorten, ongeautoriseerde aanvragen (hackaanvallen) en hardware gerelateerde info zoals geheugengebruik, CPU gebruik en temperaturen uitlezen.

We hebben in de planning, om tijdens uw periodieke onderhoud, ook de router en eventueel extra servers toe te voegen aan onze monitoring (dit conform de eerder gemaakte monitoring contracten), het kan zijn dat wij hier voor langs moeten komen, hiervoor zullen we natuurlijk een afspraak maken.

Heeft u hierover nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen of meer weten?

K2B-media