tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Alles onder één dak

Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe website met huisstijl, of het (technisch) uitwerken en aanleggen van een computernetwerk.

 

Fysiotherapie van Bommel gemigreerd naar de Cloud

Fysiotherapie van bommel zit alles behalve stil, onlangs hebben ze bijvoorbeeld een 2e fysiotherapie locatie geopend, en werken ze steeds meer met IT gerelateerde hulpmiddelen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Ook het netwerk van Fysiotherapie van Bommel was weer toe aan een grondige upgrade om ook in de toekomst betrouwbaar verder te kunnen werken.

In het voortraject werd duidelijk dat flexibiliteit veiligheid en schaalbaarheid de belangrijkste speerpunten waren voor de nieuwe omgeving.

Besloten werd om de lokale server op te heffen om vervolgens alle functionaliteiten te migreren naar de cloud. Op deze manier is het netwerk enorm schaalbaar geworden voor uitbreiding in de toekomst. Daarnaast is het risico van diefstal, of brandschade vrijwel nihil en is de omgeving altijd beschikbaar via de goede connectiviteit in het datacenter in Amsterdam.

Deze hoogwaardige interne connectie zorgt er voor dat dagelijks de data gebackupped wordt naar een 2e extern en onafhankelijk datacenter.

Met de migratie is Fysiotherapie praktijk van Bommel weer klaar voor de toekomst en hoeft het geen zorgen te maken over capaciteit, backup en veiligheid van de serveromgeving.

Vragen of meer weten?

K2B-media