tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 

Nieuwe website voor De Hosting Leverancier

Na een lange periode van ontwikkelen is de website van De Hosting Leverancier dan eindelijk gelanceerd. De Hosting Leverancier, het andere bedrijf met dezelfde vertrouwde gezichten als K2B-Media, was al lange tijd toe aan een nieuwe website. Eerder dit jaar werd de nieuwe huisstijl al in gebruik genomen en de oude website offline gehaald.

Vanaf nu is het mogelijk om de meeste producten direct op de website te bestellen, de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren en meer achterliggende informatie over de producten te vinden.
Daarnaast bevat de website onder meer een Chat support dienst, een online administratie en een nieuwe frisse wijze van het presenteren van de verschillende diensten.

Met webhosting van De Hosting Leverancier bent u verzekerd van professionele webhosting tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast hanteert De Hosting Leverancier duidelijke producten met heldere prijzen, u zult dus niet worden verrast door onverwachte kosten van extra mailboxen, spamserver gebruik of een hoger dataverkeer.

In de nabije toekomst zullen de producten van De Hosting Leverancier actiever in de markt gezet worden en de website verder worden doorontwikkeld. Daarnaast zullen er diverse acties gevoerd gaan worden, waarin we interessante kortingen bieden voor het afnemen van nieuwe diensten.

Neem ook een kijkje op de vernieuwde website: http://www.dehostingleverancier.nl 

Vragen of meer weten?

K2B-media