tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Netwerkbeheer

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

v.v. Haarsteeg voorzien van VoIP centrale

Steeds meer klanten stappen over op een VoIP centrale. Naast de bedrijven die hier als eerste het voordeel van ondervonden, zien ook steeds meer andere klanten de voordelen en mogelijkheden die VoIP te bieden heeft.

Deze week werd er een VoIP centrale opgeleverd binnen het sportcomplex van voetbalvereniging v.v. Haarsteeg. Na een periode van voorbereiding en het plannen van de nummer portering, is de centrale op dinsdag 16 oktober in gebruik genomen.

Door de jaren heen is de inmiddels ruim 900 leden tellende organisatie van deze voetbalvereniging alsmaar groter geworden, hierdoor liep de oude telefoonaansluiting als snel tegen de grenzen van de mogelijkheden aan.

Tekortkomingen van de oude aansluiting waren o.a. het niet kunnen doorverbinden naar andere toestellen binnen het sportcomplex, en de mogelijkheid om met meerdere lijnen tegelijk te kunnen bellen.

Met de nieuwe VoIP omgeving zijn al deze punten verholpen, en profiteert de vereniging ook nog eens van een financieel voordeel doordat flink wordt bespaard op de kosten voor het bellen.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die VoIP ook voor u kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over VoIP op onze website

Vragen of meer weten?

K2B-media