tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Direct persoonlijk contact

Ons team van techneuten staat u graag direct persoonlijk te woord met al uw ICT vraagstukken.

 

Salud foodgroup voorzien van mobiele website

In augustus heeft K2B-Media samen met Salud foodgroup gekeken naar de mogelijkheden voor een mobiele website. De wens om een select deel van de website mobiel beschikbaar te stellen moest het bezoeken van de website op de mobiele telefoon een stuk prettiger maken.

Er is gekozen om de mobiele website volledig te integreren in de bestaande desktop website. Hierdoor konden de teksten (in 6 verschillende talen) die reeds voor handen waren worden gebruikt en zouden toekomstige wijzigingen of toevoegingen aan de website automatisch opgenomen worden in de mobiele website. Dit scheelt extra werk in de toekomst en maakt het mogelijk om enkel één website up to date te houden. 

Wanneer men bij het bekijken van de mobiele website ervoor kiest om de volledige desktop variant te bekijken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Met één druk op "desktop" knop wordt de volledige website getoond.

Verder heeft de producten sectie, net als op de desktop website, een prominente positie binnen de website gekregen. Hierdoor is het mogelijk om door het productaanbod te bladeren en producteigenschappen op te zoeken. Daarnaast zijn standaard onderdelen als "over ons", "Nieuwsbrief" en "Contact" opgenomen.

Neem ook een kijkje op de mobiele website van salud: http://www.saludfoodgroup.eu

Bent u ook geïnteresseerd in een uitbreiding van uw huidige website in de vorm van een mobiele weergave, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen of meer weten?

K2B-media