tel. 073-7470107
Middelweg 13, 5253 CE Nieuwkuijk

K2B-media USP

Op afstand of op locatie

Wij verlenen service online op afstand, persoonlijk bij u op locatie of u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

 

Overstap naar een hosted VoIP centrale

Partner De Hosting Leverancier is druk in de weer met de implementatie van een hosted VoIP omgeving. Op deze manier wordt voordelig en flexibel bellen via internet, ook beschikbaar voor bijvoorbeeld bedrijven zonder eigen server.

In het datacenter is een nieuwe server omgeving geoptimaliseerd voor het gebruik van VoIP, standaard wordt deze server natuurlijk 24 uur per dag gemonitord. Daarnaast wordt deze VoIP server automatisch voorzien van de laatste patches en updates.

Mocht er onverhoopt een hardware storing plaatsvinden, dan zal de server binnen enkele ogenblikken automatisch (middels een automatisch fail over) op een ander systeem opnieuw worden opgestart. Hierdoor wordt een extreem hoge mate van beschikbaarheid gerealiseerd.

Vanaf vandaag is K2B-Media volledig overgestapt naar deze nieuwe dienst in de cloud. De komende dagen zullen nog 3 bedrijven hun telefooncentrale onderbrengen om deze server in het datacenter.

Wilt u ook gebruik maken van een professionele telefooncentrale, inclusief doorschakelingen, keuzemenu's en wachtmuziek, dan kunt u op dit moment voor meer informatie contact opnemen met K2B-Media.

Klik hier voor meer info betreffende VoIP bellen

Vragen of meer weten?

K2B-media